Workshopuri de constelatii ale propozitiei intentiei

Workshopuri de constelatii ale propozitiei intentiei

BUCURESTI, 02.04. 2016

Metoda Propozitiei Intentiei reprezinta o interventie terapeutica foarte eficienta si profunda, care ofera acces la aspecte mai putin constiente ale psihicului nostru, permitand astfel integrarea amintirilor traumatice care stau la baza dificultatilor din viata noastra. Metoda este dezvoltata de prof. Franz Ruppert si ne ajuta, prin intermediul reprezentantilor, sa vedem mai clar conflictele noastre interioare sau interpersonale pentru a le putea intelege si integra.

Propozitia Intentiei reprezinta o abordare in care clientul este intrebat care este intentia sa in acel moment, ce ar dori sa schimbe sau la ce isi doreste sa se uite. Cuvintele alese in intentie au un inteles adanc si foarte specific, au radacini profunde in autobiografia persoanei care doreste sa lucreze. In cuvintele intentiei, tot ce este necesar sa privesti, este inclus. Se aleg membri ai grupului de suport care sa reprezinte cuvintele specificate in Propozitia intentiei, plasandu-i in spatiul disponibil asa cum cel care lucreaza simte in acel moment. Experientele reprezentantilor, odata plasati, ofera intotdeauna informatii relevante pentru client in legatura cu problema sa.

Din anul 2013 urmez Trainingul Avansat de Psihotraumatologie Multigenerationala cu prof. Franz Ruppert iar intalnirea cu el a fost decisiva pentru schimbarea viziunii mele asupra psihicului uman si pentru alegerea acestei profunde modalitati de lucru cu trauma psihologica.

Inscrierile: se fac prin email la maria.macarenco@psihotrauma.ro sau la telefon 0721460399.

Confirmarea locului se face doar dupa confirmarea platii.

Detalii plata:

250 ron, pentru persoanele care doresc sa-si lucreze propria constelatie.

150 ron, pentru persoanele care doresc sa faca parte din grupul de suport.

Cuplurile beneficiaza de o reducere de 10%.

Plata se face prin virament bancar, pana la data de 31.03.2016, în contul RO30RZBR0000060012381030 deschis la Raiffeisen Bank pe numele Maria-Magdalena Macarenco; pe documentul de plata se va trece “Workshop Propozitia Intentiei”. Plata si participarea la acest workshop presupun acordul dumneavoastra asupra conditiilor de confidentialitate: “Pe toata desfasurarea workshop-ului si dupa încheierea acestuia ma angajez sa respect confidentialitatea informatiilor personale împartasite de participantii la workshop.”

Locatia:

Se va comunica ulterior persoanelor inscrise.

Program:

10.00-18.00