Magazin

Revolutia EMDR

Pentru Romania este o premiera traducerea unui titlu important de informare despre terapia EMDR (Desensibilizare si Reprocesare prin Miscari Oculare) precum Revolutia EMDR. Schimba-ti viata amintire cu amintire, semnata de autoarea israeliana Tal Croitoru. Cartea reprezinta un ghid pentru cei care doresc sa parcurga o psihoterapie EMDR dar si pentru psihologii care isi doresc mai multe informatii despre aceasta metoda inainte sa inceapa un training de formare. Este indicata tuturor celor care isi doresc sa gaseasca o solutie stiintifica dar rapida pentru vindecarea traumelor sau a comportamentelor negative (inhibitii, frici, griji) care influenteaza calitatea vietii.

Revolutia EMDR. Schimba-ti viata amintire cu amintire este deja un succes international, fiind publicata in noua limbi straine si in curs de publicare in alte patru, ceea ce inseamna ca nevoia unui ghid pentru clienti este aproape universala.

Citind povestile din interiorul cartii, vei afla multe despre tine insuti: ce te afecteaza, ce te motiveaza si ce te limiteaza. Meriti o viata mai buna. EMDR te poate ajuta sa-ti vindeci viata, amintire cu amintire si sa traiesti viata pe care meriti sa o traiesti – Tal Croitoru, autoarea cartii.

Comenzile se pot face completand formularul de mai jos sau pe email: maria.macarenco@psihotrauma.ro. Pretul cartii este 27 lei iar cea mai ieftina modalitate de transport este prin Posta Romana (5 lei), cu termen de livrare de doua zile. Plata sumei (27+5) se face prin transfer bancar in contul RO30RZBR0000060012381030, deschis la Raiffeisen Bank pe numele Maria Magdalena Macarenco.

Daca doriti transportul prin curierat, va rog sa specificati. In acest caz, taxa de transport va fi mai mare.